کوچ کسب و کار چیست؟ بیزینس کوچ کیست؟


کوچ کسب و کار چیست؟ توجه کنید، که منظور ما مربی و راهبر میباشد، نه مشاور؛

کوچ کسب و کار چیست؟ چراکه مشاورها فقط اطلاعات میدهند و اگرچه هم بتوانند راه‌های درستی برای پیشرفت ما در اختیارمان بگذارند. اما وقتی گفته می‌شود مربی کسب‌وکار ، به این معنا است که آن فرد خودش در چالش‌های مختلفی بوده است و حالا باتجربه از آن چالش‌ها می‌تواند به دیگر افراد کمک کند و تجربه خود را در اختیار آن‌ها بگذارد و برای رسیدن به مقصد در کنار آن‌ها باشد.

کوچ کسب و کار چیست؟ بیزینس کوچ درواقع همان کارآفرین یا صاحب کسب‌وکاری بزرگ و یا موفق است که توانسته بعد از گذراندن مشکلات، موانع، چالش‌ها و تهدیدها را برای کسب‌وکارها بشناسد.این مربی برای دیگر صاحبان کسب‌وکار مشاوره و تجربه به اشتراک می‌گذارد.اگر ما بخواهیم یک شرکت یا یک کسب‌وکاری را راه بیندازیم، استفاده از برنامه بیزینس کوچینگ به ما بسیار کمک خواهد کرد.

از مزایای بیزنس کوچینگ این است که چراکه همه مسیری را که ما بخواهیم از ابتدا طی کنیم را مربی کسب و کار به همراه دیگر چالش‌ها گذرانده است.

کوچ کسب و کار چیست؟ کوچینگ
کوچ کسب و کار چیست؟ کوچینگ

بیزینس کوچ، مشاور کسب و کار نیست!


یک مربی فوتبال هیچ‌گاه همراه بازیکنان دور زمین نمیدود همین گزینه در کوچینگ کسب و کار هم صدق می‌کند. اما یکی از تفاوت‌های عمده کوچینگ کسب و کار با سایر شاخه‌های کوچینگ در این است که بیزینس کوچ باید در زمینه تجارت و رهبری کسب و کار چندین و چند سال تجربه داشته باشد.

کوچ کسب و کار چیست؟ همچنین بیزینس کوچ می‌تواند توصیه‌هایی کاملاً اختصاصی برای کسب و کار شما ارئه کند؛ توصیه‌هایی مخصوص شما، مشتریان، محصولات، خدمات و موقعیت تجاری شما. از مدیگر مزایای بیزنس کوچینگ این است که در واقع بیزینس کوچ یک منبع اطلاعاتی و غنی از تجربه میباشد که به شما می‌گوید چه کاری باید بکنید.

بیزینس کوچ به مانند سایر کوچ‌ها به شما یاری میرساند تا استعدادها و قابلیت‌های خود را ارتقا دهید، اهدافی برای خود تعیین کنید، به این اهداف پایبند باشید، در تصمیم‌گیری‌های مهم و سرنوشت‌ ساز یاری‌تان خواهد کرد، تلاش میکند تا موفقیت کسب و کار شما را مخصوصاً از لحاظ مالی تضمین کند. بیزینس کوچ تمام اطلاعات مرتبط با کسب و کار شما را به دست می‌آورد تا چشم‌انداز شما را به خوبی درک کند

مزایای بیزنس کوچینگ در کسب و کار

باز مزایای بیزنس کوچینگ این است که به دست آوردن اعتماد به‌ نفس با کمک مربی کسب و کار مربی کسب‌وکار به شما یاری میرساند که بتواند اعتماد به‌ نفس داشته باشید،وقتی اعتمادبه‌نفس داشته باشید مشتری از مذاکره با شما لذت میبرد و در ذهن آن مشتری جایگاه بالایی پیدا خواهید کرد که تا سال‌های سال ممکن است در آن نقش ببندد.

علاوه بر اینکه اعتمادبه‌نفس شما می‌تواند در افزایش فروش و بازاریابی به شما کمک بسیاری زیادی کند، شما می‌توانید در چالش‌هایی هم که پیش رو خواهید داشت، موفق‌تر عمل کنید و بتوانید از آن‌ها با موفقیت عبور کنید.در مواقع مهم مربی کسب‌وکار به شما کمک خواهد کرد که بتوانید با دقت و تمرکز بیشتر و تکیه‌بر اعتمادبه‌نفس خودتان، بهترین تصمیم را گرفته باشید.

کوچ کسب و کار چیست؟ این بهترین مزایای بیزنس کوچینگ و بالاترین کمک‌ مربی به شما است که بتوانید خودتان را بیابید و خودتان باشید.

کوچ کسب و کار چیست؟
کوچ کسب و کار چیست؟


• مربی کسب‌وکار ، به شما رهبری می آموزد: مزایای بیزنس کوچینگ چیست؟


کوچ کسب و کار چیست؟ مهم‌تر از مدیریت،برترین مزایای بیزنس کوچینگ این است که شما بتوانید یک مجموعه را تحت هدایت خود رهبری کنید. شما دارای کارمندان بسیار زیادی خواهید بود که باید بتوانید برای اینکه به‌صورت تیمی و با سرعت بیشتری کار انجام دهید، رهبری آن‌ها را به سوی یک هدف مشخص بر عهده بگیرید.درواقع رهبری در زمان مشکلات و بحران‌ها به‌شدت می‌تواند کمکتان کند تا به‌راحتی از آن عبور کنید و قادر باشید دوباره به حرکت خود ادامه دهید.

• کار با افراد مختلف را می آموزید!


این مطلب، می‌تواند با مطلب قبلی که به رهبری اشاره کردیم هم مرتبط باشد.درواقع افراد و شخصیت‌های مختلفی میخواهند با شما همکاری کنند که شما باید آن‌ها را بشناسید که همه این‌ها می‌تواند در سبک رهبری آموزش داده شود.همه کسانی که میخواهند با کسب‌وکار شما قرارداد ببندند و همکاری داشته باشند، به شما منتهی میشود،پس شما با تیپ‌های شخصیتی گوناگونی مواجه هستید که هرکدام در مذاکره دارای اصولی میباشند و مواردی را از شما طلب خواهند کرد.

زمانی که بیزینس کوچ خودش با این موارد قبلاً مواجه بوده است، بنابراین در شخصیت شناسی و رفتارهایی که مشتریان از خود نشان میدهند، خبره میباشد و می‌تواند به شما در این زمینه کمک زیادی کند.وقتی شما بتوانید شخصیت‌های متفاوت را بشناسید می‌توانید متناسب با آن‌ها برخورد کنید و واکنش نشان دهید که دقیقاً این کار به افزایش فروش شما و سازگاری با مشتری کمک بسیاری خواهد کرد.

• تعیین چشم‌اندازها با مربی کسب‌وکار


مزایای بیزنس کوچینگ یا مربی کسب‌وکار درحقیقت برای شما افق‌های تازه‌ای را بازخواهد کرد که درنتیجه به موفقیت‌های بیشتری میرسید.درواقع افرادی که به‌تازگی وارد یک کسب‌وکار شده اند، نمی‌توانند همه مسائل را ببینند،

به همین دلیل داشتن مربی به آن‌ها کمک می‌کند که دارای یک‌چشم دیگر باشند که افق‌های تازه را برای کسب‌وکار شما باز می‌کند.

• مدیریت بحران


بیزینس کوچ علاوه بر تمام کمک‌های فردی که می‌تواند به یک صاحب کسب‌وکار بکند،می‌تواند از تجربه خود به شما کمک کند تا قادر باشید کسب‌وکار خود را از چالش‌ها و بحران‌ها عبور دهید.

قطعاً اگر شما بخواهید به‌تنهایی با این مشکلات و بحران‌ها دست‌وپنجه نرم کنید، ممکن است به شکست کسب‌وکارتان مواجه شود و شما نتوانید از آن خارج شوید.

کوچ کسب و کار در چه حوزه‌هایی می‌تواند کارایی داشته باشد؟


وقتی یک نفر را به عنوان کوچ‌تان برمیگزینید، او باید در فواصل زمانی منظم با شما به صورت حضوری یا تلفنی و آنلاین جلسه برگزار کند و در مورد مشکلاتی که دارید، با شما گفتگو داشته باشد. این نوع از ساختار ارتباطی، باعث می‌شود شرکت و کسب و کارتان همواره در راه رسیدن به اهدافش برود و به سمت بیراهه‌ها منحرف نشود.

کوچ کسب و کار چیست؟
کوچ کسب و کار چیست؟

به صورت کلی، یک کوچ کسب و کار می‌تواند در سه حوزه زیر برایتان کارایی داشته باشد:

برنامه‌ریزی کلی:

کوچ کسب و کار، پا به پای شما میاید و با شما همکاری می‌کند تا بتوانید یک برنامه استراتژیک برای کسب‌ و کارتان پیش ببرید، برنامه بازاریابی و تبلیغاتی‌تان را اصلاح کنید، مدیریت بهتری در امور مالی برگزینید و در مدیریت کلی محیط کار و زندگی فردی‌تان، درخشان‌تر از قبل حضور داشته باشید.


برنامه‌ریزی برای بازاریابی و تبلیغات:

اساسا کسی که وظیفه بیزینس کوچینگ را عهده دار میشود، در طراحی و اجرای برنامه‌های عملیاتی تبلیغاتی و روابط عمومی متخصص است و کمکتان می‌کند تا گام‌های تاثیرگذاری در این حوزه بگذارید.


برنامه‌ریزی مالی:

کوچ کسب و کار، حسابدار یا مامور مالیات نمیباشد، ولی استاد این است که آگاهی شما را در مورد صورت‌های مالی، مدیریت جریان نقدی، استراتژی‌های قیمت‌گذاری و شیوه‌های جبران خدمت کارمندان ارتقا بخشد.

یک بیزینس کوچ می‌خواهد بداند که شما به چه نوع کاری تمایل دارید؟


برخی از صاحبان مشاغل کوچک تمایل دارند به محل کارشان بروند و مستقیماً کار کنند، شبکه‌های فروش خود را داشته باشند و به افراد خدمات ارائه دهند. بعضی از آنها تمایل دارند فروش آنلاین داشته باشند و میخواهند که روی بازاریابی آنلاین تمرکز داشته باشند. بهترین مربیان کسب و کار به موارد مورد علاقه و کم علاقه، شخصیت و نقاط قوت و ضعف شما، پی میبرند. بنابراین استراتژی تجارت شما با این موارد مطابقت میکند

چه باورهای رایج غلطی درمورد کوچینگ کسب و کار وجود دارد؟


در این قسمت، شش مورد از باورها و تصورهای اشتباهی را بیان میکنیم که مدیران کسب و کار در مورد کوچینگ دارند. برای هر باور اشتباه، دیدگاه صحیح را نیز مطرح کرده ایم.

1) ما که مشکلی نداریم، پس کوچینگ کسب و کار می‌خواهیم برای چی؟

در پاسخ به این پرسش باید گفت کارایی کوچینگ کسب و کار، تنها به حل کردن مشکلات خلاصه نمی‌شود؛ یکی از اصلی‌ترین مزیت‌هایی که یک کوچ کسب و کار قادر است برای شما داشته باشد، این است که مشکل کسب و کار را زودتر از آن‌که نمود فیزیکی پیدا کند، پیش‌بینی کرده و راهکار مناسب برای مقابله به آن را برای شما مشخص کند. شاید شما در حال حاضر با چالش کاری خاصی روبرو نیستید، ولی آینده فضای کسب و کار قابل پیش‌بینی نیست. پیشگیری بهتر از درمان است. یک کوچ کسب و کار قادر است به یاری شما بیاید تا نقاط قوت‌تان را افزایش داده و با کسب مزیت رقابتی، سطح عملکرد شرکتتان را بهبود دهد..

۲) کوچینگ هزینه‌بر است و ما پول کافی برای این کار نداریم


ریشه این باور غلط، در این نهفته که اغلب ما، کمک گرفتن از کوچ کسب‌ وکار را به چشم هزینه‌ می‌بینیم نه سرمایه‌گذاری. همه افرادی که کسب و کار کوچک، متوسط یا بزرگ دارند، پول کافی برای دادن اجاره یا سایر هزینه‌ها دارند، ولی برای مراجعه به کوچ کسب و کار نه! این در صورتی است که مراجعه به کوچ کسب و کار، اگر هزینه زیادی هم داشته باشد، در بلندمدت به نفع کسب و کار است. کوچ کسب و کار، با توصیه‌هایش کمک می‌دهد تا بودجه کسب و کار بابت کارهای بی‌نتیجه و اضافی هدر نشود و از طریق راه‌هایی مانند افزایش فروش، درآمد کسب و کار را بهبود می‌دهد. (مزایای بیزنس کوچینگ)

۳) کوچ کسب و کار خودش تمامی کارها را انجام می‌دهد


از مزایای بیزنس کوچینگ این است که اکثر صاحبان کسب و کار فکر می‌کنند وقتی به یک کوچ کسب و کار مراجعه کردند، او همه کارهای سخت را انجام خواهد داد و صاحب کسب و کار، فقط نظارت خواهد داشت؛ در حالی‌ که چنین نمی باشد. قلب کوچینگ از جنس تغییر و دگرگونی میباشد و این تغییر، باید از خود صاحب کسب و کار شروع شود.

۴) کوچینگ زمانبر است


کوچ‌های کسب و کار نه تنها زمان شما را نخواهد گرفت، بلکه کمکتان می‌کنند تا در زمانتان صرفه‌جویی کنید. می‌خواهید بدانید چگونه؟ آن‌ها به شما یاری میرسانند کاری که قرار است بکنید را در همان بار اول، درست انجام بدهید. یک کوچ خوب، می‌تواند در مفیدترین و مختصرین حالت ممکن، شما را به هدفتان برساند. وی جزئیات راه را به شما بیان میکند و راهنمایی‌تان می‌کند تا به آن‌ها جامه عمل بپوشانید.


۵) با مراجعه به کوچ کسب و کار، مشکلمان به شکل آنی حل خواهد شد


کوچینگ کسب و کار درست مثل سایر انواع کوچینگ، یک فرآیند توسعه‌ای میباشد. فرض کنید یک بازیکن فوتبال هستید و در پاسکاری توپ مشکل دارید. در این شرایط، اگر مربی بیاید و روش صحیح ضربه زدن به توپ را به شما یاد بدهد، شما بدون تمرین کردن روش صحیح، بالافاصله به یک فوتبالیست برتر تبدیل نمیشوید.

در بیزینس کوچینگ با کوچینگ کسب و کار نیز همین موضوع صدق میکند کوچ کسب و کار به کل شرکت شما نگاه می‌نگرد و تنها روی یک نقطه درد مشخص متمرکز نمی‌شود. بعضی کسب‌ و کارها امکان دارد جدید باشند و در تکاپو باشند تا فروش و مقیاسشان را بالا ببرند. برخی دیگر قدمتی چندین ساله دارند و فرهنگ و باورهای خاص خودشان را دارند. کوچ کسب و کار دستورالعمل‌های مختص نیازهای هر کسب و کار را تهیه می‌کند، در اختیار مدیر یا صاحب کسب و کار میگذارد و از او پشتیبانی می‌کند تا دستورالعمل را اجرایی کند.

۶) کوچ‌های کسب و کار فقط به درددل‌های ما گوش می‌دهند و هیچ کار دیگری نمی‌کنند


درست است که کوچ‌های کسب و کار شنونده‌های خوبی میباشند؛ اما شغلشان آنقدرها هم که فکرش را می‌کنید ساده و آسان نمیباشد! یک کوچ خوب، از شما سوال می‌پرسد، با پرسیدن این پرسش‌ها، اطلاعات بیشتری از شما به دست می‌آورد و با اطلاعاتی که به دست آورده، استراتژی‌ها و برنامه‌های بهتری را تبیین کرده و در اختیار شما میگذارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
اسکرول به بالا