ثبت دامنه

ثبت دامنه چیست؟ چرا باید ثبت دامنه انجام دهیم؟


حتما می دانید که برای ایجاد یک وب سایت به ثبت دامنه یا دامین نیاز می باشد. بسیاری از افراد نام دامنه را با یک وب سایت یا سرویس میزبانی وب سایت اشتباه متوجه می شوند. اگر تازه کار را شروع نموده اید، ممکن است همه این اصطلاحات برای شما بسیار فنی به نظر بیاید. اما باید به صورت دقیق بدانیم که دامنه چیست؟


نام دامنه چیست؟


نام دامنه آدرس وب سایت شما میباشد که دیگران برای بازدید از وب سایت شما، نام آن را در نوار URL مرورگر تایپ می‌نمایند. به زبان ساده، اگر وب سایت را به یک خانه در نظر بگیرید، دامین آدرس آن می باشد.


دامنه چگونه کار می‌کند؟


برای درک چگونگی عملکرد نام دامنه‌ها، باید بدانیم پس از وارد کردن نام دامنه در مرورگر، چه اتفاقی می افتد. زمانی که نام دامنه را در مرورگر وب خود وارد می‌نمایید، ابتدا درخواستی به شبکه جهانی سرورها که سیستم نام دامنه (DNS) را تشکیل می‌دهند، فرستاده می‌شود. سپس این سرورها سرورهای نام مرتبط با domain را جستجو می‌نمایند و درخواست را به آن سرورها میفرستند.


انواع دامنه

ثبت دامنه
ثبت دامنه


انواع دامنه‌های مختلف با پسوندهای متفاوت موجود است. محبوب‌ترین آن‌ها .com می باشد. گزینه‌های بسیاری مانند .org، .net، .tv، .info، .io و موارد دیگر برای ثبت دامنه وجود دارند. با این حال همواره پیشنهاد می‌شود از پسوند دامنه .com استفاده کنید.

com. مخفف Commercial، برای استفاده شرکت‌های تجاری که بیشترین کاربرد را در جهان وب دارد.
net. مخفف Network، برای انواع خدمات شبکه و یا خدمات اینترنتی استفاده می شود.
info. مخفف information، برای سایت‌های اطلاع‌ رسانی یا خبر رسانی مورد استفاده قرار میگیرد.
pro. این پسوند برای اکثر برندها یا شرکت های معتبر که فعالیت اینترنتی انجام می دهند، کاربرد دارد.

دامنه ملی


هر کشوری دارای دامین اختصاصی و ملی مربوط به خود است.

دامین اختصاصی جمهوری اسلامی ایران ir. میباشد.


چگونه یک نام دامنه را برای وب سایت خود انتخاب کنید؟


در حال حاضر بیش از ۳۵۰ میلیون نام دامنه ثبت شده وجود است و هزاران نفر دیگر هر روز دامنه‌های جدیدی ثبت می‌نمایند. بدان معنی می باشد که نام‌های مناسب قبلاً ثبت شده‌اند یا به زودی ثبت می شوند. در نتیجه افراد مایلند تا از ایده‌های جالب برای ثبت دامنه وب سایت خود استفاده نمایند. در این بخش چند نکته جهت انتخاب نام دامنه وب سایت آورده شده است:

در ابتدا به دنبال ثبت دامنه با پسوند .com باشید چرا که بسیار معروف می باشد، به راحتی به خاطر سپرده می‌شود و تبلیغ آن آسان‌تر است.
حتما مطمئن باشید که نام انتخابی دامنه شما کوتاه و آسان می باشد
تلفظ و هجی کردن آن آسان باشد
تا حد امکان از اعداد یا خط تیره در نام دامنه استفاده ننمایید
از domain name generatorها که در سطح اینترنت وجود دارد استفاده کنید تا ایده‌های جالبی به شما پیشنهاد بشود.

ساب دامین (subdomain) | زیر دامنه چیست؟!


زیر دامنه ها یا دامین های فرعی (ساب دامین) خیلی کاربردی و مفید می باشند. زیرا برای ایجاد تقسیم بندی در سایت ، دیگر نیازی به خرید domain اضافی برای مدیران وبسایت نمی باشد. در عوض ، آنها قادر هستند یک ساب دامین ایجاد نمایند که به طور مؤثر به یک فهرست خاص در سرور اشاره نماید. این می تواند برای برگزاری کمپین ها و سایر انواع محتوای وبسایت که باید جدا از سایت اصلی باشند بسیار مفید واقع شود.

نام دامنه مورد نظر خود را جستجو کنید… و ببینید ثبت دامنه قبلا صورت پذیرفته یا نه؟


جهت ثبت دامین ، معمولاً با جستجوی نام domain شروع خواهید کرد. بیشتر ارائه دهندگان نام domain به شما این امکان را می دهند که نام دامنه مورد نظر خود را تایپ نمایید و ببینید آیا این domain در دسترس می باشد یا خیر؟!!! . در اکثر ارایه دهندگان خدمات دامین پیشنهادهای زیادی برای نام domain های احتمالی دیگر ارائه میدهند ، که در صورتی که نام دلخواه شما در دسترس نباشد میتوانید از آنها استفاده نمایید.

به محض ثبت domain ، دسترسی به کنترل پنل با تمامی ابزارهای اساسی مدیریتی ، در کاربری شما ایجاد می شود.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
اسکرول به بالا