برندینگ ٬لوگو

طراحی لوگو

هدف طراحی لوگو

دلیل اینکه از لوگو استفاده میکنیم و اینقدر مبحث طراحی لوگو مهم است دقیقا برای چه چیزی است؟ لوگو تأثیر مستقیم در نگاه بیننده برای خرید یا عدم خرید از محصول یک برند را دارا میباشد و کسی نمیتواند منکر این موضوع بشود. لوگو باید برای عموم افراد با رده های سنی مختلف قابل درک باشد. اینکه طرح لوگو شما از چه تکنیک و چه سبک طراحی ، استفاده‌ شده است برای بیننده مهم نیست ، مهم این است که بیننده متوجه موضوع کسب‌وکار و برندینگ شما از طریق لوگو بشود.

آزمودن این کار هم بسیار آسان میباشد ، طرح و نمونه اولیه لوگو را به افراد با سنین و سطح فکری و تحصیلی مختلف نشان بدهید ، اگر هدف و موضوع کسب‌وکارتان را متوجه شدند،یعنی هدف اصلی لوگو شما تائید شده است اما اگر این‌چنین نبود حتماً اشکالی در طرح وجوددارد و نیاز به ریدیزاین لوگو میباشد. طراحی لوگو جزو اولین مراتب کاری است که افراد برای شروع کسب و کار به دنبال آن هستند و همچنین مهم‌ترین و اصلی‌ترین موضوع نیز است.

افرادی که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار اینترنتی در سایت دارند باید لوگویی برای سایت خود طراحی کنند تا در وب‌سایت به عنوان یک نماد سایت استفاده شود ، یک فردی که قصد راه‌اندازی یک کسب‌وکار در فضای مجازی مثل اینستاگرام را میخواهد بعد از ساخت کسب‌وکارش ، به دنبال طراحی یک لوگو و آرم برای کسب و کار خودش میباشد و همچنین نمونه‌های بزرگ‌تر که یک شرکت و سازمان نیازمند لوگو برای اسناد چاپی و کاری خود می‌باشد.

اما اهمیت و دیزاین درست لوگو در همان ابتدا بسیار مورد اهمیت است زیرا لوگو یک مشخصه و هویت بصری کسب‌وکار شما برای بیننده میباشد و نمی‌توانید هر زمان و بعد از هر مدت‌زمانی طرح لوگو خود را تغییر داد یا از یک لوگو دیگری استفاده کرد. لوگو را باید برای درازمدت طراحی کنید و به فکر آینده کسب‌وکار خود و گسترش برندینگ خود باشید.

در نگاه اول لوگو و آرم یک طرح ساده‌ای به نظر می‌آید که طراحی آن نیز بیشتر ایده محور می‌باشد. این منطق صحیح میباشد و ایده پردازی و خلاقیت خیلی می‌تواند در طراحی لوگو مفید باشد اما یک لوگو باید اصول و استانداردهای خاص خود را داشته باشد که به خیلی از موارد دیگر همچون استفاده از نرم‌افزار درست و المان‌ها ، ترکیب رنگ و تئوری رنگ مناسب برای لوگو است.

لوگو یا آرم نمادی است برای بیان کردن یک جمله یا القا نمودن یک مفهوم. لوگو معرف و شناسه هر برند میباشد، بنابراین شکل ظاهری آن اهمیت زیادی دارد. لوگو طرح قابل درکی برای معرفی خدمات و محصولات است. به علاوه ویژگی‌های سازمان‌ها را توضیح میدهد و همیشه به منظور شناسایی و هویت بخشی یک شرکت و محصول تولید شده توسط آن شرکت مورد استفاده می باشد.

تاریخچه پیدایش طراحی لوگو و ویژگی های آن

برای ساختن لوگو از حروف یا قلم‌ها در سبک‌های خاص استفاده می‌شود که این حروف یا قلم‌ها به شکلی خاص اما خوانا چیده شده‌اند. شکل، رنگ، سبک حروف و مواردی از این قبیل باید حتماً متفاوت از سایر علایم مشابه باشد.

لوگو یکی از تخصص‌های رایج و خیلی خاص در حوزه طراحی گرافیکی بوده و تاریخچه طراحی لوگو به زمان‌های خیلی قدیمی برمی‌گردد، به دورانی که اجداد اولیه ما انسان‌ها برای انتقال مفاهیمی مانند اطلاعات مربوط به شکار در یک مکان، علامت‌هایی را روی دیوار غارها یا سنگ‌ها میکشیدند و هر جا که آن علامت به چشم می‌خورد، مفهوم واحد و یکسانی را به مخاطب منتقل میکرد.

به واسطه همین تحولات مربوط به ترسیم علایم و شکل‌ها بر روی سنگ‌ها و غارها است که حروف و به دنبال آن خط ابداع میشود.

در دنیای امروز ما لوگوها نقش تعیین‌کننده‌ای در زمینه هویت بخشی به یک شرکت بر عهده دارند.

این لوگوی شرکتتان است که شما را به سایرین معرفی می‌نماید. استفاده از یک لوگوی حرفه‌ای برای شرکتی که در زمینه تجارت فعالیت میکند یا محصولی را عرضه می‌کند، نیاز ضروری میباشد، به‌خصوص اگر بخواهید از اینترنت برای گسترش کسب‌وکار خودتان استفاده نمایید.تاریخچه پیدایش لوگو و طراحی آن به یونان باستان بر می‌گردد. “لوگو” از “logos” مشتق شده، که کلمه ای یونانی میباشد و به معنای “کلمه” است. واژه لوگو یعنی نام، نشانه و یا یک علامت تجاری که به منظور ساده‌سازی تشخیص یک شرکت ، طراحی شده است. استفاده از لوگو به عنوان علامت تجاری، از زمانی که مردم به تجارت و بازرگانی می‌پرداختند رواج پیدا کرده است.

چه نوع طراحی برای لوگو مناسب است؟

برندینگ
برندینگ

طراحی لوگو ، حوزه ای بسیار وسیع می باشد. تا به حال تعداد بی شماری لوگو های طراحی شده دیده اید که هر کدام با تکنیک خاصی طراحی می شوند.

۴ نوع تکنیک طراحی لوگو وجود دارد :

۱. طراحی لوگوهای عکس دار ( آیکون )
۲. طراحی لوگوهای متن دار ( تایپوگرافی )
۳. طراحی لوگو حرف نماد ( مونوگرام )
۴. طراحی لوگوهای عکس و متن دار ( ترکیبی )

هر کدام از این دسته بندی های طراحی لوگو به گونه ای مناسب است که در ادامه به توضیح انواع لوگوها می پردازیم.

طراحی لوگو های عکس دار

تصاویر تاثیر بیشتری در ذهن می گذارند و به راحتی در حافظه می ماند. اگر یک طرح زیبا داشته باشید ویا بتوانید از تصویر خوبی استفاده کنید ، لوگوی شما دیگر احتیاج به متن ندارد. طراح های گرافیکی نیز به خوبی در ذهن می مانند که تعداد بیشماری از آن ها را مشاهده کرده اید.

مثل لوگوی twiter , android , apple و … اینکه بخواهید یک طرحی داشته باشید که با نگاه کردن به آن کسب و کارتان تشخیص داده شود خوب است ولی شرکت هایی نیز وجود دارند که طراحی لوگویی را انجام داده اند که هیچ معنی خاصی در طرحشان دیده نمی شود و لوگوی بسیار خوبی دارند. با این حال شما با دیدن این طرح به یاد این شرکت ها خواهید افتاد. به این دلیل که خودشان به لوگو معنا می بخشند نه لوگو به آن ها.

طراحی لوگو های متن دار

اکثر مردم دنیا طرح های ساده تر را دوست دارند می توانید با یک متن کوتاه یا یک طرح گرافیکی ساده، تاثیر خوبی در ذهن آنها بگذارید. مثل شرکت های بزرگی هم چون Yahoo و Facebook.
این نوع طرح ها خوانا و کم گرافیک تر از بقیه مدل های لوگو میباشند. برای کسب و کارهایی که برندینگ اهمیت ویژه ای دارد و قصد دارند اسم برندشان را معروف کنند این نوع طرح ها بیشتر استفاده می شود.

طراحی لوگو حرف نماد ( مونوگرام )

این لوگوها با استفاده از حرف اول برندینگ یا استفاده از چند حرف به صورت ترکیبی طراحی می شوند. نمونه های زیبای بسیاری برای طراحی لوگو حرف نماد وجود دارد مثل : Skype ، Pinterest و LOUIS VUITTON.
از این نوع طراحی لوگو معمولا زمانی استفاده می شود که اسم برندینگ کمی طولانی باشد.

طراحی لوگو های عکس و متن دار ( ترکیبی )

طراحی لوگو ترکیبی عکس ومتن دار برای برندهایی توصیه می شود که متن تنها و یا عکس تنها مفهوم کار آن ها را نرساند.
با این روش می توان لوگوهایی طراحی کرد که قابل فهم و معنا دار باشد و یا ممکن است فردی ترجیح دهد طراحی لوگو ساده ای نداشته باشد و همه چیز از همان نگاه اول به لوگو مشخص شود. شرکت های زیادی از این نوع طراحی استفاده کرده اند مثل : amazon , puma و همراه اول.

از چه رنگ هایی در طراحی لوگو استفاده کنیم؟

برندینگ ٬لوگو
برندینگ ٬لوگو

رنگ ها تاثیر زیادی روی مخاطبین شما دارند. بهترین انتخاب برای رنگ لوگو ، انتخاب یک رنگ تنها می باشد. برای کسب و کار خود رنگی مشخص داشته باشید و از این رنگ برای طراحی لوگو هم نیز استفاده کنید.

به طور مثال اگر برای برند خود رنگ آبی را انتخاب کرده اید در همه جا از همین رنگ استفاده کنید تا ملکه ذهن دیگران بشود.
استفاده از لوگوهایی که تغییر رنگ هویت لوگو را از بین نبرد نیز بسیار مناسب میباشد. این که لوگو شما رنگ پذیر باشد در طراحی سایتتان بسیار مفید هست و با هر رنگی باز هم معنی برند شما را بازگو می کند.

طراحی لوگو حرفه ای

طراحی لوگو حرفه ای در اصل به منحصر به فرد بودن لوگو اشاره می کند. منظور طرحی است که فقط یادآور کسب و کار شما باشد و از جایی کپی نباشد. این نوع طرح ها همانند طرح هایی هستند که در بیلبوردها و یا کارت ویزیت ها می بینید و چندین ثانیه به آن طرح فکر می کنید. حس خوبی که بعد از دیدن یک لوگو به شما دست می دهد به این معنی است که آن لوگو به صورت حرفه ای طراحی و پیاده سازی شده است.

لوگو صدا

لوگو صدا، صدایی می باشد که مخصوص شما تولید شده و شما می توانید در پادکست ها ، تیزرها ، تبلیغات و… از آن ها استفاده کنید. این صداها تاثیر خوبی در حافظه شنوندگان باقی می گذارد مانند صدایی که نوکیا در هنگام روشن شدن تلفن های همراه خود قرار داده بود. حافظه ی شنوایی در بسیاری از افراد دنیا از حافظه بینایی قوی تر است. با این حال تاثیر لوگو صدا بر حافظه ی شنوایی برای بسیاری از کسب و کارها از یک نماد تصویری بیشتر است مانند رادیو و آموزش های صوتی و تصویری.

مشخصات طراحی لوگو ی خوب

لوگوی خوب یعنی یک لوگوی برتر، خاص، کاربردی و درعین‌حال ساده.

۱- ساده بودن

لوگوهایی ساده هستند که افراد می‌توانند به محض دیدن‌شان، آن‌ها را شناخته و تشخیص دهند. ساده‌ترین لوگوها هم آن‌هایی هستند که مردم، بیشتر آن‌ها را به خاطر می‌آورند.

مغز مصرف کنندگان به صورت فطری از شلوغی و پیچیدگی گریزان است، و هرچقدر المان‌های بصری در طراحی نماد به اشکال هندسی ساده همچون مستطیل، دایره و … نزدیک باشند جذابیت های بصری آنها در نگاه بیننده افزایش می یابد. روند ساده سازی لوگوی شرکت مرسدس بنز از سال ۱۹۰۲ تا کنون گواهی بر این موضوع است.

لوگوی پیچیده نه تنها شناسایی و تشخیص لوگو را سخت می‌کنند، بلکه باعث می‌شوند که محصول شما با مخاطبان ارتباط خوبی برقرار نکند.

طراحی ساده لوگو در برندینگ باعث می شود مردم آن را راحت به خاطر بسپارند و به یاد آورند و همین باعث ایجاد یک رابطه بین مشتریان و شما می شود . لوگو با طراحی ساده باعث می شود مخاطبان کسب و کار شما را راحت آنالیز کنند و مفهوم آن را دریابند . لوگو باید طوری طراحی شود که مخاطبان با نگاه به آن بتوانند آن را به راحتی توصیف کنند .

۲- متمایز بودن

در بازار شلوغ و درهم ریخته امروزی، یافتن راهی برای دوام آوردن میان رقبا، می‌تواند چالش‌برانگیز باشد؛ اما ایده‌ای که در اینجا مطرح می شود، متفاوت بودن از رقبا است.

بدون طراحی یک لوگوی متمایز، شاید مشتری‌ها به زمان زیادی برای شناختن برندتان نیاز بدارند و شما را با شرکت‌های دیگر اشتباه کنند و از همه مهم‌تر، به جای انتخاب محصول یا خدمات شما، سرانجام شرکت رقیب شما را انخاب کنند.

۳- انعطاف‌پذیر و چندکاربردی بودن لوگو در برندینگ

یک لوگوی حرفه‌ای باید هم در وب‌سایت‌ها و رسانه‌های دیجیتال و هم با هر نوع تبلیغ کاغذی، خوب و زیبا به نظر برسد.لوگوی حرفه‌ای را می‌توان در سایزهای متفاوت، در میان رسانه‌های مختلف و در اپلیکیشن‌های گوناگون مورد استفاده قرار داد. البته بدون اینکه از قدرت و تاثیرگذاری آن کم بشود.طرح گرافیکی لوگوی شما باید به قدری خوب باشد که بتوانید از آن در رسانه‌های مختلف مانند وب، سربرگ، تبلیغات چاپ‌شده روی کاغذ و ویدئو استفاده کنید.

یک گرافیست حرفه‌ای می‌داند که طرحی که شاید در بنر سایت عملکرد خوبی داشته باشد، شاید روی بروشور چنین تاثیری نداشته باشد، یا برعکس؛ پس طراح لوگو طوری باید با دقت و زیرکانه لوگو را طراحی شود که در هر جایی بتوان از آن به شکل موثر استفاده کرد.

۴- متناسب و درخور بودن لوگو در برندینگ

یک لوگوی موثر باید متناسب و درخور باشد؛ اما این بدان معنی نیست که به قدری که شما انتظارش را دارید، واضح باشد.

مثلا مک‌دونالد می‌توانست تصویر یک برگر را با نام این شرکت در لوگوی خود استفاده کند. با این حال به جای این کار، طراح آن‌ها حرف آغازین اسم برند، یعنی M را انتخاب کرده و تصویری خلق نموده که هم ساده بوده و هم از نظر بصری بسیار خوشایند می باشد.هنگام طراحی لوگو از خودتان سوال کنید آیا این لوگو سبک متناسبی دارد؟ آیا این لوگو به نوعی نشان‌دهنده‌ی برند یا محصولی می باشد که می‌خواهد عرضه کند؟

۵- هدفمند بودن برندینگ

طراحی لوگو را برای مخاطبان مورد نظر خود انجام دهید. مشتری‌های خود را فراموش نکنید.برای شروع هر تجارتی، شناخت مخاطب کلید موفقیت است. کسب و کارتان هرچه باشد، باید لوگوی شما توانایی برقراری ارتباط با مخاطبان مورد نظر را داشته باشد. مهم‌ترین چیزی که لوگو باید انجام دهد، ارتباط برقرار کردن با مخاطبان است.مثلا اگر مغازه اسباب‌فروشی دارید، دور از انتظار نیست که تصویر یک اسباب‌بازی یا خود کلمه «اسباب‌بازی» در لوگوی شما وجود داشته باشد؛ اما آنچه که اهمیت دارد، استفاده از یک طرح رنگی کودکانه است تا بچه‌ها را به خود جذب کند.

از خود بپرسید که مخاطب مورد نظر شما از نظر سن، درآمد، جنسیت و سلیقه چه ویژگی‌هایی دارد؛ آیا لوگوی شما می‌تواند با جامعه هدف‌تان ارتباط برقرار کند یا خیر؟

۶- به یاد ماندنی بودن لوگو و برند

از یاد بردنی نباشید! تاثیرگذار باشید. طراحی لوگویی که به یاد ماندنی باشد، شاید پیچیده به نظر برسد؛ اما اهمیت بسیار زیادی دارد.

یک لوگو حرفه‌ای، به قدری باید به یاد ماندنی باشد که وقتی مخاطب همین که یک بار آن را دید، بتواند آن را برای کس دیگری توصیف کند. این ساده‌ترین ویژگی یک لوگو نیست؛ اما قطعا یکی از برترین ویژگی‌های آن است. پس حتما سعی کنید در ذهن مخاطبان‌تان بمانید.از خودتان بپرسید این لوگو می‌تواند تاثیر بلندمدتی روی مخاطبان من داشته باشد؟ آیا این طرح در یادها ماندنی‌ است؟

۷- همیشگی بودن طراحی لوگو در برندینگ و به زمان خاصی تعلق نداشتن

ترندها (موضوعات یا کالاهایی که در مدت زمان مشخصی فراگیر می‌شوند) می‌آیند و می‌روند، اما هویت برند شما چقدر دوام می‌آورد؟ اینجا طول عمر لوگو کلید ماجرا است.از خودتان بپرسید آیا این لوگو امسال هم مناسب است؟ پنج سال بعد چطور؟ آیا می‌تواند سال‌ها یا دهه‌ها با تغییراتی که در صنعت به وجود می‌آید، باز هم کارآمد باشد؟

۸- منحصر به فرد بودن طراحی لوگو در برندینگ

لوگوی شما باید به گونه‌ای باشد که مشتریان آن را با با آرم شرکت‌های دیگر اشتباه نگیرند. پس باید لوگویی طراحی کنید که متمایز از سایر لوگوها بوده و شاید کمی عجیب به نظر برسد.با یک لوگوئی که کاملا متفاوت از سایر لوگوها نباشد، احتمالا مخاطبان شما به سایر رقبا رو خواهند کرد و این یعنی مشتری کمتر.لوگو حرفه‌ای صرفا نباید آنچه را می‌خواهید بفروشید، فریاد بزند؛ در عوض باید مشتریان را تحریک کند که خودشان محصول را شناسایی کنند.مثلا لوگوی شرکت اپل، صرفا یک سیب سفید است که یک طرف آن گاز زده شده است؛ اما آن‌ها به معنای واقعی سیب (اپل) نمی‌فروشند. گاهی باید از کلیشه‌ها دور بود تا طرح جدید و خلاقی ارائه داد.

۹- سنخیت لوگو حرفه ای با برندینگ

معنی کلمه سنخیت در این قسمت، سازگاری و هم خوانی می باشد. لوگو ها انواع و اقسام مختلفی دارند و هر کدام بسته به طراح آن دارای کیفیت و زبان طراحی متفاوتی نیز می باشند. اما کیفیت چه ارتباطی با سنخیت دارد؟

سنخیت یعنی اینکه اگر شما یک گالری ماشین دارید، لوگو گالریتان باید با موضوع ماشین و اتوگالری هم خوانی و سازگاری داشته باشد. یا اگر صاحب یک رستوران هستید، آرم و نشان شما باید با کلمه غذا و رستوران هم خوانی داشته باشد نه با کلمه ماشین.

یک لوگو حرفه ای باید با کسب و کار مورد نظر خود سازگاری و همخوانی داشته باشد. فرض کنید شما یک کسب و کار اینترنتی راه اندازی کرده اید؛ آیا امکان دارد یک لوگو محبوب باشد و سنخیتی با کسب و کار مورد نظر نداشته باشد؟

متخصص طراحی لوگو به چه کسی گویند؟

بله، ممکن است لوگو و برندینگ شما هیچ ارتباطی با مدل کسب و کارتان نداشته باشد و در عین حال بسیار محبوب باشد ولی این امر نیازمند زمان است. یعنی درصورتی که لوگو شما غیرمرتبط با کسب و کارتان باشد، تنها زمانی می تواند بین مخاطبانتان محبوب شود که شرکت شما قله های موفقیت را در بازار کار طی کرده باشد. به عنوان مثال لوگو نایک که در زیر آورده شده است، هیچ ارتباطی با موضوع کفش و لباس و پوشاک ندارد اما لوگو بسیار معروفی است و همه ما با مشاهده آن به یاد کفش های با کیفیت شرکت نایک می افتیم.

۱۰- طراحی لوگو معنادار و پرمفهوم

لوگو ای که شما برای شرکت یا کسب و کار خود قصد طراحی آن را دارید، باید مفهوم و هدف کاری که انجام می دهید را به بیننده نمایان کند. اگر لوگو مورد نظر بصورت حرفه ای طراحی شده باشد، آنگاه مشتری به هنگام مشاهده آن، به راحتی خواهد توانست به معنای آن پی ببرد.آیا آرم و نشانی را که معنا و مفهوم کسب و کار ما را با بیننده به اشتراک نمی گذارد را می توان لوگو عنوان کرد؟ قطعا بله. برای مثال شما لوگوی شرکت اپل را در نظر بگیرید.

طراحی لوگو | لوگو اپل
آیا این لوگو بیش از یک سیب گاز زده است؟ آیا این سیب گاززده معنا و مفهوم گوشی و لپتاپ های اپل را می رساند؟ پس چرا این لوگو دارای محبوبیت بسیار زیادی در بین مخاطبان و کاربران است؟ اما آیا به این فکر کرده اید که شرکت اپل، شرکتی است که لوگو آن در سال ۱۹۷۶ ساخته شده است! و اکنون لوگو اپل پس از طی کردن فراز و نشیب های بسیاری به محبوبیت امروزی خود رسیده است.

۱۱- لوگو حرفه ای انحصاری

یکی از مهمترین ویژگی های یک لوگو حرفه ای می تواند منحصر به فرد بودن آن باشد. لوگو ای که منحصر به فرد است یعنی هیچ نسخه کپی و یا شبیه به آن، چه در ایران و چه در کشور های دیگر وجود ندارد. برای طراحی نشان حرفه ای منحصر به فرد باید به دنبال شرکتی مطمئن باشید تا بتواند طراحی لوگو منحصر به فرد برایتان به انجام برساند و درصورتی که لوگو طراحی شده مورد پسند شما نبود، لوگوی جدیدی را برایتان طراحی کند.

۱۲- داستان پنهان شده پشت یک لوگو حرفه ای در برندینگ

بسیاری از لوگو ها نیز هستند که از روی داستان و گذشته ی کسب و کار مورد نظر ساخته شده اند. اینگونه لوگوها در واقع آرم و نشان هایی هستند که بر اساس اتفاقاتی که در گذشته رخ داده و سبب ایجاد کسب و کار مورد نظر شده است، به وجود آمده اند. برای مثال آرم شرکت شِل (Shell) :

طراحی آرم شرکت شل و برند آن
شرکت شل، شرکتی خدماتی بود که اولین ایستگاه خود را در کالیفرنیا آمریکا تاسیس کرد. اما چون ایستگاه این شرکت نزدیک به سکونتگاه مهاجران اسپانیایی بود، شرکت شل برای ایجاد روابط بهتر و داشتن تعاملی بهتر با مردم آن منطقه، لوگو ای را برای شرکت خود طراحی کرد که رنگ های این لوگو برگرفته شده از رنگ های پرچم اسپانیا می باشد. این لوگو توسط ریموند لوی که گرافیستی فرانسوی بود طراحی شده است.

۱۳- اولویت تمایز بر ظاهر لوگو

منظور ما از این تیتر این است که اگر لوگو شما متمایز و متفاوت تر از بسیاری از لوگو ها باشد، خیلی بهتر از این است تا در عین زیبایی، شبیه به لوگو های دیگر باشد. اگر به لوگو های طراحی شده در چند سال پیش توجه کنید، در خواهید یافت که لوگو ها در قدیم پیچیده تر و رنگارنگ تر بودند و اکثر شرکت ها با گذشت زمان لوگو های خود را ساده و ساده تر کرده اند.

۱۴- اوج زیبایی در نهایت سادگی لوگو در برندینگ

تنها سوالی که ممکن است با دیدن این تیتر به ذهنتان خطور کند، می تواند این باشد که آیا یک لوگو ساده می تواند کسب و کار ما را به خوبی معرفی کند؟ از قدیم و ندیم گفته اند که زیبایی در سادگی است. این موضوع شامل حال طراحی لوگو نیز می شود. حتی اگر لوگو و آرم شما معنا و مفهوم کسب و کارتان را نرساند، ساده بودن آن می تواند به راحتی در ذهن کاربران باقی بماند. ولی از طرفی برای اینکه نشان ساده شما محبوبیت بدست آورد، نیاز به اندکی صبر و تحمل و تلاش است.

۱۵- نقش رنگ ها در طراحی لوگو و آرم

سنخیت، سادگی، زیبایی و پر معنا بودن همه عواملی مهم در طراحی آرم حرفه ای بودند و هستند و نمی توان هیچ یک از آن ها را رد کرد. اما از طرفی بحث رنگ لوگو هم مطرح می باشد. چرا که رنگ عاملی بسیار مهم است که از موارد بالا نیز جدا نمی باشد.

برای مثال اگر لوگو کسب و کارتان مفهوم و مقصود کارتان را نمی رساند، ساده بودن لوگو می توانست جای آن را بگیرد و نیازی به طراحی لوگو پرمفهوم هم نباشد. اما بحث رنگ ها به گونه ای است که چه لوگو شما ساده باشد چه پرمفهوم و چه پیچیده باشد، باید رنگ های خوب و متریال را شامل شود. رنگ ها به حدی مهم هستند که برای آن ها، در حیطه روانشناسی، کتاب ها و مقالات بسیاری نوشته شده است

رنگ آبی در طراحی لوگو و آرم

رنگ آبی رنگی خوشایند و دلنشین است. بیشتر کاربران به هنگام مشاهده لوگو آبی رنگ احساس خوبی برایشان دست می دهد. در بین 100 لوگو برتر شرکت ها، به گفته وبسایت Column Five Media از هر سه سایت یک سایت، لوگو آبی رنگ دارد. و این به دلیل محبوبیت رنگ آبی همچنین تاثیر آن بر روحیه کاربران و مخاطبان می باشد.

رنگ قرمز در طراحی لوگو حرفه ای

رنگ قرمر رنگی است که توجه ها را سریعتر به خود جلب می کند و از طرفی ضربان قلب شما را بالا برده و اشتهایتان را نیز بیشتر می کند. به همین دلیل است که اکثر رستوران ها از این رنگ برای لوگو خود استفاده می کنند.

طراحی لوگو و نشان با رنگ زرد

رنگ زرد بیننده را به یاد خورشید و طلوع آن می اندازد. این رنگ، رنگی انرژی زا می باشد که ارتباط محکمی با ایجاد شادی و نشاط در روح بیننده دارد. از این رنگ در کسب و کار هایی که نیاز به ایجاد انرژی و انگیزه دارند، استفاده می شود.

طراحی لوگو حرفه ای با رنگ نارنجی

اگر به لوگو بسیاری از رستوران ها دقت کرده باشید، متوجه خواهید شد که بیشتر آن ها رنگ قرمز و زرد را با هم ترکیب می کنند و مثلا نمی توانید لوگو ای را مشاهده کنید که رنگ قرمز و بنفش در آن با هم ترکیب شده باشند. رنگ نارنجی رنگی است که از ترکیب دو رنگ قرمز و زرد به وجود آمده است که ویژگی های این دو رنگ را نیز شامل می شود. رنگ نارنجی را هم دست کم نگیرید که در لوگو های معروفی از جمله Fanta ،Nickelodeon و Sound Cloud استفاده شده است.

طراحی لوگو حرفه ای در برندینگ
مواردی که در بالا گفته شد تنها اطلاعات بسیار ناچیزی از روان شناسی رنگ ها می باشد و به دلیل حجیم بودن مطالب درمورد رنگ ها نتوانستیم همه آن ها را در یک مقاله خلاصه کنیم. کتاب های زیادی برای روانشناسی رنگ ها نوشته شده است که مطالعه آن کتاب ها برای هر گرافیست کاری واجب می باشد.

۱۶- تحت تاثیر قرار دادن مخاطبان

طراحی لوگو تاثیرگذار
شرکت های مختلف، می توانند هدف های مختلفی از طراحی لوگو داشته باشند. لوگو برای یک شرکت می تواند تاثیرات روحی و روانی بر روی کاربران بگذارد و دیدگاه آن ها را نسبت به کسب و کارتان تغییر و یا آن ها را برای خرید ترغیب نماید. یک لوگو وقتی برای یک شرکت و یا کسب و کاری طراحی می گردد، بسته به مدل کسب و کار، باید به گونه ای طراحی شود که مخاطبان و کاربران را تحت تاثیر خود قرار دهد. شما می توانید برای طراحی لوگو تاثیرگذار از ما کمک بخواهید و ما تمام تلاش خود را جهت رفع نیاز شما خواهیم کرد.

۱۷- ماندگاری لوگو حرفه ای در اذهان برای برندینگ

ماندگاری یک لوگو در ذهن مخاطبان عاملی است که محبوبیت برندینگ شما را نشان می دهد. اما این کار چه زمانی ممکن است؟ این امر زمانی به واقعیت می پیوندد که یک شرکت طراحی لوگو، با دیدن کسب و کار شما، این توانایی را داشته باشد که لوگو مناسب شرکت شما را تشخیص دهد. همچنین یک شرکت طراحی لوگو حرفه ای باید این قدرت را داشته باشد تا با گنجاندن پیام و شعار شرکت شما در لوگو، بتواند به راحتی وارد ذهن مخاطبان شود و در فکر آن ها باقی بماند.

۱۸- قابل فهم بودن لوگو در ابعاد مختلف

گاهی اوقات نیاز می شود که لوگو وبسایت ها در سایت های دیگر، در فوتر خود سایت و یا صفحات دیگر وبسایت، استفاده شود. که در چنین مواردی، ابعاد و اندازه لوگو باید کوچک تر شود تا به راحتی بتواند در جایگاه مورد نظر قرار گیرد. اما آیا لوگو شما به هنگام کوچک تر شدن از لحاظ اندازه، باز هم می تواند همان پیغام و شعار را به مخاطب برساند؟

فرض کنید لوگویی دارید که دارای جزئیات فراوانی می باشد که در ابعاد بزرگتر به راحتی قابل فهم می باشد. همچنین این لوگو فرضی ما به راحتی شعار کسب و کار و هدف آن را به مخاطب می رساند. اکنون اگر اندازه این لوگو را کوچک تر کنیم و در این اندازه به آن نگاه کنیم، آیا باز هم می توانیم پیام و شعار شرکت را از آن دریافت کنیم؟

پس شرکتی که قصد طراحی لوگو و همچنین طراحی نشان تجاری کسب و کار شما را دارد، نه تنها باید تمام نکات گفته شده در بالا را رعایت کند بلکه باید لوگو و آرم شما را در تمام ابعاد در نظر بگیرد. به تصویر زیر توجه کنید:

۱۹- ماندگاری در ذهن

نکته اصلی در طراحی یک لوگو به رسمیت شناختن و معرفی یک برند است. خوب چگونه این هدف را محقق می‌کنید؟

این موضوع از موردی به مورد دیگر متفاوت است، اما هدف از طراحی یک لوگو آن است که میانگین افراد یک جامعه آن برند را به خاطر بسپارند . هر چه لوگو ساده‌تر باشد تشخیص آن راحت‌تر است. مثلاً، لوگوی Nike یکی از ساده‌ترین لوگوهای دنیا است که درعین‌حال به راحتی می‌توان آنرا تشخیص داد.

۲۰- مرتبط بودن طراحی لوگو با برند

بهتر است در برخی موارد خاص لوگو با فعالیت شرکت مرتبط باشد. مرتبط بودن آرم با هدفی که شرکت شما دنبال می‌کند، به هرچه بهتر شناخته شدن شرکتتان کمک می‌کند . البته در برخی موارد لزومی ندارد که لوگو که با فعالیت شرکت ارتباط مستقیم داشته باشد.

۲۱- به رسمیت شناختن طراحی لوگو

از این نوع لوگوها می‌توان لوگوی Coca-Cola, Pepsi, McDonald’s و Nike را مثال زد. با یک نگاه کوتاه به این لوگوها بلافاصله انها را می‌شناسید.

۲۲-یک لوگو در برندینگ باید منحصر به فرد باشد !

اول اینکه لوگو باید منحصر به فرد باشد تا مشتری بتواند با استفاده از آن محصولات شما را از سایر رقبا تشخیص دهد . به همین دلیل تقلید کردن و کپی کردن لوگو از سایر شرکت ها کار درستی در طراحی حرفه ای لوگو محسوب نمی شود .
بنابراین برای حفظ اصالت لوگو بهتر است آن را به گونه ای طراحی کنید که کپی کردن آن کار ساده ای نباشد .

۲۳-به کار بردن نام تجاری در طراحی لوگو برای برندینگ

هر چند که لوگو معمولا یک شکل مصور است اما باید نام تجاری را نیز معرفی کند . به گفته آقای هارکینز هر کار طراحی که با ویژگی های نام تجاری مستقیم در ارتباط باشد می تواند به ساخت یک لوگو منحصر به فرد ختم شود . به عنوان مثال هر دو شرکت ویکی پدیا و بایت لوگو های ساده ای دارند اما در عین حال نام تجاری خود را نیز پوشش می دهند .

۲۴-انتخاب رنگ در طراحی لوگو

مسئله رنگ موضوعی کلیدی در طراحی لوگو به شمار می رود و باید در هنگام طراحی مراقب باشید که رنگ ها را از خود دور نکنید . به عنوان مثال رنگ های روشن می تواند توجه مخاطب را به لوگو جذب کند . هر رنگی را با یک مفهوم متفاوت شناسایی می کنند به عنوان مثال رنگ قرمز نمایانگر انرژی و جسارت است ، رنگ نارنجی حس دوستانه و جوان پسند را به مشتری القا می کند ، رنگ سبز نمایانگر رشد و طبیعت است ، رنگ آبی حس اعتماد و آرامش را به شما القا می کند و سایر رنگ ها نیز هر کدام حس مخصوص خود را به مشتری نشان می دهند .

۲۵-یک لوگو در برندینگ خوب باید انعطاف پذیر باشد !

انعطاف پذیری یکی دیگر از ویژگی های لوگو خوب می باشد و به طور کلی بهترین لوگو ها از نظر انعطاف پذیری لوگو هایی هستند که دارای سادگی خاصی باشند و مخاطب در درک آنها مشکلی نداشته باشد . به عنوان مثال لوگو آمازون با استفاده از نام تجاری خود طراحی شده است و در آن حرف a به حرف z با یک فلش کوچک متصل شده است . لوگوی آدیداس نیز یک نام تجاری است که در آن سه به موازات هم قرار دارند که البته تغییرات زیادی در آن صورت گرفته است .

۲۶-تاثیر زمان برندینگ

موفقیت در مدت کوتاهی به دست نمی آید . بسیاری از لوگو هایی که الان محبوب به شمار می روند در کوتاه مدت نتوانستند جایگاه خود را پیدا کنند بنابراین نباید به سرعت انتظار داشته باشید که لوگوی شما پر مخاطب شود حتی اگر در طراحی آن از بهترین شیوه ها استفاده کرده باشید . در مورد وضعیت طراحی بایدنیاز و مخاطب خود را نیز مد نظر قرار دهید.

به عنوان مثال لوگو یک شرکت تجاری شهری لازم نیست در آن از نماد های سایر شهر ها استفاده شود زیرا با مردم ان شهر و مخاطبانش تناسبی ندارد . طراحی لوگو نایک به گونه ای است که یک کفش را در ذهن مخاطب مجسم کند یا بوگو پوما سادگی را تجسم می کند که همه نمایانگر اهمیت مخاطب شناسی است .

۲۷-بهره گیری از نظرات جهت طراحی لوگو

متخصصین
بهره گیری از نظرات متخصصین است، توجه داشته باشید که فقط و فقط باید از کسانی نظر سنجی کنید که در این زمینه تجربه علمی و عملی دارند. اشتباه رایجی که افراد در این راستا انجام می دهند ایجاد یک نظر سنجی از مخاطبن و مشتریان است.

تمایز :

قانون مهم در برندینگ می گوید متمایز بودن بر زیبایی اولویت دارد. به نمونه لوگو شرکت اپل نگاه کنید. در طراحی نماد قدیمی اپل از شش رنگ متفاوت استفاده شده بود. حال وقتی این دو نشان را با هم مقایسه می‌کنید شاید به این نتیجه برسید که آرم قدیمی اپل زیباتر جلوه می کند. اما حقیقت آن است که در شلوغی تبلیغات امروز نماد رنگارنگ محکوم به شکست است از این رو است که سفیدِ اپل در مقابل رقبا، خودنمایی می کند.

ایده تک واژه:

آنچه به یک نماد بصری اعتبار می بخشد وجود پشتوانه فکری قدرتمند در طراحی آن است. ایده بصری، کاملا باید منطبق بر ایده کلامی برند تدوین گردد به گونه ای که بتوان با چند واژه ساده آن را صدا زد مانند بطری کمر باریک کوکاکولا، مانند صورتک خندان پپسی، مانند ستاره سه پر بنز و ….

۲۸-ساختار افقی طراحی لوگو

از آنجایی که دو چشم ما در کنار هم و به صورت افقی قرار گرفته است تصاویری که به صورت افقی دیده می شوند زیباتر به نظر می رسند، و اوج این جذابیت بصری زمانی رخ می دهد که نماد بصری در قالب یک مستطیل فرضی به نسبت عرض ۶۱۸/۱ و ارتفاع ۱ گنجانده شود. این نسبت همان عدد فی است که به عنوان نسبت طلایی از آن یاد می شود این موضوعی است که در قیمت طراحی لوگو موثر است

۲۹-طراحی لوگو تک رنگی

این یک واقعیت است : به خاطر سپردن هویت بصری که از دو رنگ تشکیل شده سخت تر است از هویتی است که از یک رنگ بوجود آمده است. و یادآوری طراحی لوگویی که از بیش از دو رنگ تشکیل شده تقریبا غیر ممکن است. در انتخاب رنگ لوگوی برند بهتر آن است که اگر شرکت اول طبقه بندی هستید از سمبلیک ترین رنگ و باز تکرار می کنم از یک رنگ استفاده کنید و اگر اول طبقه بندی نیستید حتما از رنگ متمایز رقبا بهره بگیرید حتی اگر رنگ انتخابی مرتبط با موضوع فعالیت نباشد. مانند موفقیت طراحی آرم استار باکس در مقابل رقیبش دانکین دوناتس و یا رنگ قرمز کوکاکولا در مقابل قرمز و آبی پپسی و …

لوگو از عناصر مهم در برند سازی و نماد و اعتبار یک شرکت و سازمان در نگاه بیننده و مشتری می‌باشد و دردوره ای که برندها با نام های متنوع در حال تولید و توسعه هستند، طراحی یک لوگو خوب میتواند برند شما را از سایرین جدا کند. طراحی لوگو نیاز به یک تخصص و تجربه دارد و برند شما را تا سالیان سال میتواند تحت تاثیر قرار دهد.

۳۰-منحصربه‌فرد بودن طراحی لوگو

یک لوگو نشان‌دهنده یک برند می‌باشد و ما از هر برند فقط یک نمونه داریم مثلاً آدیداس یک برند است و دارای یک لوگو مشخص نیز است و نمی‌بینیم هیچ شرکت لوازم و پوشاکی با نام‌هایی شبیه آدیداس یا با لوگوهایی همانند این برند خود را وارد بازار کنند زیرا اولاً لوگویی که تقلیدی باشد و منحصر به برند خاص خود نباشد نمی‌تواند ذهن مخاطب خود را جذب کند و حتی اگر هم جذب کند به‌عنوان یک تقلیدی از همان شرکت معروف می‌باشد. به همین دلیل منحصربه‌فرد بودن لوگو اهمیت خاصی دارد و مشخصه اصلی آن است.

۳۱-به کار بردن نام برند

به کار بردن نام برند در طراحی لوگو امری اجباری نیست و نمی‌توان هیچ‌گونه تعبیری قطعی در این زمینه داشت اما بر اساس آمار و تجربه ، اغلب لوگوهای کسب‌وکارهای نوپا ، استارتاپی و مخصوصاً کسب‌وکارهای خانگی از این نوع بیشتر استفاده می‌کنند و هدف از این نوع عملکرد ، برند کردن نام می‌باشد و بر این موضوع تأکید دارد.

۳۲-مفهوم طراحی لوگو در برندینگ

لوگو یک تصویر و المانی کوچک از برند شما می‌باشد که بیانگر هدف و کارکرد کسب‌وکار یا برند شما می‌باشد پس باید از این تصویر بتوانید مفهوم کسب‌وکار خود را به‌سادگی بیان کنید. مفهوم لوگو باید برای تمامی سنین قابل ملموس باشد و حتی برای برندهایی خاصی که اهداف بین‌المللی دارد باید برای سایر افراد با زبان‌های دیگر هم برنامه‌ریزی داشته باشد. مشخصه مفهومی بودن لوگو هم جزو قسمت‌های اصلی لوگو می‌باشد.

۳۳-ساده و گویا بودن طراحی لوگو

موضوع سادگی لوگو یک ارتباط نزدیکی با مفهومی بودن لوگو دارد که ویژگی لوگو خوب این است. در کنار بیان کردن مفهوم لوگو ، این کار را باید در عین سادگی انجام داد تا بیشترین تأثیر را بر روی مخاطب بگذارد. مبحث سادگی لوگو برای بهتر به ذهن سپردن بازدیدکنندگان لوگو اهمیت ویژه‌ای دارد و از موارد مهم در به خاطر سپاری و محبوبیت یک برند به شمار میرود. عواملی که در سادگی یا پیچیدگی لوگو می‌تواند تأثیرگذار باشد ؛ رنگ‌های به‌کاربرده شده در لوگو ، استفاده از سبک طراحی لوگو که توسط طراح انتخاب‌شده است ، افکت‌های استفاده‌شده در لوگو و متن‌های لوگو هستند.

۳۴-ماندگاری طراحی لوگو ر برندینگ

ماندگار بدون لوگو و اینکه لوگوی یک برند و کسب‌وکار، تاریخ انقضا نداشته باشد و بتواند برای مدت‌زمانی طولانی مشخصات و ویژگی‌های برند خوب را داشته باشد ، بیشتر به تجربه طراح لوگو بستگی دارد. اینکه طراح لوگو نباید صرفاً تحت تاثیر مد روز دیزاین باشد چون آرم و نماد یک برند باید برای مدت‌زمان طولانی دیزاین میشود ، همچنین تغییر و ریدیزاین لوگو ، در موضوع برند سازی کسب‌وکار بر اساس لوگو ، در ذهن بازدیدکننده و اعتماد مخاطب لطمه وارد می‌کند البته بحث ریدیزاین خیلی مباحث دیگری را شامل میشود که باید ای عملیات به نمایش گذاشتن لوگو جدید را بر اساس یک رویه منظم برای بیننده عادی جلوه بدهیم.

۳۵-مقیاس‌پذیری لوگو ر برندینگ

لوگو حتماً و باید بر اساس یک طرح وکتور توس طراح لوگو ، طراحی و به مشتری ارائه شود. در طراحی گرافیک دو نوع تصاویر بر این اساس داریم ؛ تصاویر پیکسلی و تصاویر وکتور. تصاویر پیکسلی که با تغییر اندازه ، بزرگ یا کوچک گردن طرح ، از کیفیت طرح کاسته می‌شود اما در طراحی تصاویر وکتور این اتفاق نمی‌افتد و تصویر در هر سایزی کیفیت بالای خود را خواهد داشت و این امکان را به مشتری می‌دهد که از لوگو خود در موارد کوچکی همچون کار ویزیت تا طرح‌هایی در سطح بزرگ‌تری مثل بیلبورد و بنرها از طرح لوگو به بالاترین کیفیت استفاده کنند.

۳۶ – طراحی لوگو متناسب

لوگوی انتخاب شده باید متناسب با کسب و کار باشد و به حوزه فعالیت شرکت مربوط شود .

۳۷ – منحصر به فرد بودن طراحی لوگو

لوگوی انتخابی نباید تکراری و برداشته شده از لوگوی شرکت های تجاری دیگر باشد سعی کنید لوگوی جدید و متمایز انتخاب کنید تا در کسب و کارتان نیز منحصر به فرد و متمایز باشید . لوگوی شما باید کاملا متفاوت با لوگوی رقیبانتان باشد زیرا در غیر این صورت ممکن است بعضی از مشتریان خود را در اثراشتباه گرفتن لوگوی شما با یک شرکت دیگر از دست دهید.

۳۸– انعطاف پذیر بودن طراحی لوگو

چاپ بعضی از لوگو ها بر روی بنر ها ممکن است خوب و با کیفیت باشد ولی در صورت چاپ بر روی بروشور کیفیت خود را از دست بدهند .
بنابراین لوگویی که انتخاب می کنید باید قابل استفاده در همه جا باشد یعنی باید گرافیک و ظاهر آن طوری باشد که بتوان آن را در اندازه های مختلف و در رسانه های مختلف چاپ کرد بدون آن که قدرت و کیفیت آن پایین بیاید .

۳۹ – طراحی لوگو هدفمند

لوگوی مورد نظر را با توجه به سن مخاطبان خود طراحی کنید . مثلا اگر لوگوی یک شرکت اسباب بازی را طراحی می کنید مهم ترین نکته استفاده از رنگ های شاد و انرژی بخش است .

۴۰ – ماندگاری طراحی لوگو

لوگویی که طراحی و انتخاب می کنید باید ماندگاری بالایی باشد و منحصر به زمان خاصی نباشد . یعنی بتواند تغییرات صنعت در سال ها و دهه های آینده را تحمل کند و در سال های آینده هم مفهوم خود را برساند .

ویژگی‌های اصلی یک لوگو خوب را در موارد بالا عنوان کردیم ، اما نکته‌ها و ترفندهای دیگری هم وجود دارد که می‌تواند برای بالا بردن هرچه بیشتر کیفیت لوگو تأثیرگذار باشد و اکثر لوگوهای شناخته‌شده و محبوب در بین بازدیدکنندگان ، موارد ذیل را نیز رعایت می‌کنند.
لوگو باید هرچه سریع‌تر توسط بیننده قابل‌تشخیص شود و مفهوم آن دریافت شود. لوگو در حالت‌های مختلف یعنی حالت‌های چرخیده شده و برعکس هم قابل‌تشخیص باشد.

در طراحی لوگو کمتر از چهار رنگ استفاده‌شده باشد البته تأثیرگذاری لوگوهایی که حداکثر با دو رنگ طراحی می‌شوند به‌مراتب بیشتر هستند.در طرح لوگو نباید از المان یا عنصری استفاده شود که هیچ مفهومی نداشته باشد و از به‌کارگیری المان‌های صرفاً تزیینی در طرح خودداری شود.
در طراحی لوگو نباید ، تعداد نوع فونت‌های به‌کاربرده در لوگو زیاد باشد بهتر است تنها از یک نوع فونت یا حداکثر از دو نوع فونت استفاده شود و بیشتر از آن باعث سردرگمی و پیچیدگی طرح خواهد شد.

لوگو باید سازگار بازمان حال و متناسب برای زمان آینده باشد.
لوگو باید برای هر نوع کارکردی متناسب باشد یعنی چه در موارد رسانه‌ای و چه در موارد چاپی قابل‌استفاده باشد.
در انتخاب رنگ‌ها دقت شود. طراح باید در انتخاب رنگ به روان‌شناسی و تئوری رنگ‌ها و ویژگی و هویت برند توجه کند.
استفاده از سبک طراحی که توسط طراح لوگو انتخاب می‌شود باید بر متناسب با نوع خدمات برند یا سازمان موردنظر باشد.

با معرفی استانداردهای لوگو خوب ، شاید این موضوع به ذهن شما آمده باشد که با رعایت نکته‌های بالا طرح‌های لوگو در یک چهارچوب خاصی قرار می‌گیرند و این کار باعث تکراری بودن سبک و سیاق طرح‌ها خواهد شد اما مهم‌ترین نکته و تأثیرگذارترین ویژگی یک لوگو خوب خلاقیت می‌باشد. به‌کارگیری درست سلیقه و خلاقیت لوگو دیزاینر می‌تواند این فضا را دل‌پذیرتر و جذاب‌تر جلوه دهد.

جمع بندی

به قسمت جمع بندی این مقاله که درمورد ویژگی های آرم ها و لوگو ها بود، پی بردیم. در این مقاله سعی کردیم تجربیات خود را که از طراحی لوگو بدست آورده بودیم، با شما به اشتراک بگذاریم. قبل از هر چیزی بهتر است ویژگی های یک لوگو حرفه ای را باهم مرور کنیم:

با مطالعه ی این مطلب فهمیدیدکه طراحی لوگو هیچ قاعده ی خاصی ندارد. در صورت رعایت نمودن موارد ذکر شده می توانید لوگوی زیبایی را طراحی کنید.به این معنی که می توانید از لوگوی تصویری استفاده کنید یا از لوگوی متنی ، متناسب با نوع فعالیت و علایق خود لوگوی مورد نظر را برگزینید و از تکنیک هایی که برای طراحی آن گفته شد استفاده کنید.

به لوگوی خود معنا دهید. فرقی ندارد که از چه اصولی و کدام دسته بندی لوگو استفاده کرده اید مهم این است که این نماد فقط مخصوص شما باشد و نه شما از لوگوی دیگران استفاده کرده باشید نه دیگران از لوگوی شما.

اگر هنوز اقدام به طراحی لوگو برای کسب و کار خود نکرده اید زودتر دست به کار شوید و لوگوی انحصاری خود را به همه معرفی کنید. سنخیت ٬ معنادار و پرمفهوم ٬ منحصر به فرد بودن ٬ دلایل تاریخی آرم ٬ متمایز بودن لوگو و نشان ٬ ساده بودن ٬ استفاده از رنگ های مناسب ٬ تحت تاثیر قرار دادن ٬ ماندگاری ٬ خوانایی در ابعاد مختلف

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
اسکرول به بالا