سئو چیست؟

سئو برگرفته از عبارت Search Engine Optimization i i هست که کلمات معادلی چون SEO یا بهینه سازی موتور جستجو دارد که همگی آنها به یک معنی هستند و می توان آن را بصورت زیر تعریف کرد:

سئو (بهينه‌سازي موتور جستجو) به معناي فريب و يا دستکاري موتور‌هاي جستجو با روش‌هاي غير اخلاقي نمیباشد. آن‌ها براي کمک رساندن به بهبود رويت و ارتباط وب سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي با هدف رسيدن به رتبه‌بندي بالا، به وجود آمده اند.

سئو را مي‌توان مجموعه‌اي از روش‌ها براي تغيير استراتژيک وب سايت‌ها دانست. اين فرآيند به بيان مهمترين عوامل مرتبط صفحه و افزايش اهميت آن در صفحه نتايج جستجو، پرداخته است.

سئو فرآيند ساده‌اي نمیباشد که به راحتي پياده‌سازي شود زيرا نيازمند دانش زياد، علم پيش زمينه‌اي و صبر میباشد. موتور‌هاي جستجو با تغيير مداوم الگوريتم‌هاي رتبه‌بندي خود غير قابل پيش‌بيني میباشند؛ بنابراين وظيفه مهندسين سئو بروز نگه داشتن اطلاعات خود در اين زمينه هست.

سئو سایت یا بهینه سازی سایت یکی از فعالیت هایی است که توسط متخصص این کارانجام می گیرد.

الگوريتم رتبه‌بندي گوگل داراي بيش از ۲۰۰ معيار جهت رتبه‌بندي يک سايت دارد. از اين رو مهندسين سئو باید مهم‌ترين اين معيار‌ها را جهت پياده‌سازي موفق سئو بدانند.

اهمیت سئو در چیست

اکثر کاربران اینترنتی صفحات مورد نظر خود را از موتورهای جستجوی اصلی مانند گوگل، بینگ و یاهو میابند. از این‌رو سئو مناسب کلید شما برای رسیدن به بازدید بیشتر میباشد. علاوه براین موتورهای جستجو همان چیزی را در اختیار کاربران میگذارند که آنها بدنبالش هستند، به همین دلیل در مقایسه با تبلیغات اینترنتی مشتریان اعتماد بیشتری به سایت شما پیدا خواهند کرد و این امر نشان میدهد که ارزش سئو چیست و چرا باید به آن توجه نمود.

کلمات جستجو شده توسط کاربران در موتورهای جستجو اهمیت بالایی دارند، تجربه نشان داده است که جذب بازدیدکننده زیاد از طریق گوگل قادر است موفقیت هر شرکتی را تضمین کند. بازدید بدست آمده از روش های سئو بر هر نوع تبلیغ برتری دارد و در دراز مدت هزینه کمتری را نیز به شما تحمیل میکند.

چرا موتورهای جستجو نیاز به سئو دارند؟

گوگل موتوری هوشمند میباشد ولی هنوز نیاز به کمک کاربران دارد، آنها همیشه در تلاشند تا نتایج بهتری را به کاربران اینترنتی ارائه کنند، با این حال محدودیت‌هایی در این مسیر وجود دارد که نیاز به سئو سایت را ایجاد میکند. سئو اشتباه باعث میشود شما را از دید کاربران پنهان کند و تمام تلاش شما را هدر دهد، در نتیجه رقبای شما با محتوایی ضعیف تر بازدید و محبوبیت بیشتری خواهند داشت.

سئو کلاه سیاه و کلاه سفید

استفاده از تکنیک های سئو درجهت رضایت مشتریان و رعایت تمام قوانین و اصول در این مسیر را سئو کلاه سفید میگویند، ولی استفاده از ضعف موتورهای جستجو و تکنیک‌های فریب آنها در کنار عدم اهمیت به رضایت بازدیدکنندگان را روش کلاه سیاه مینامند. هرچند ماه یکبار گوگل این تکنیک‌های کلاه سیاه را شناسایی میکند و سایتهایی که از این روش استفاده کرده‌اند را تنبیه میکند.

مهمترین رازهای مراحل سئو سایت چیست؟

سئو و بهینه سازی یک سایت فرآیندی زمانبر و مستمر میباشد. تکنیک ها و روش های زیادی برای بدست آوردن جایگاه بهتر در نتایج گوگل موجود است که هر کدام باعث میشود تاثیر مثبتی در این فرآیند داشته باشند. برای موفقیت در سئو هر سایت نیازمند ۳ بازوی اصلی میباشیم که عبارتند از:

۱- سئو تکنیکال

استانداردسازی کدنویسی سایت، رعایت اصول سئو در طراحی، نشانه گذاری استاندارد، بهینه سازی کردن سرعت سایت، طراحی نسخه ریسپانسیو و مواردی از این دست را سئو تکنیکال می گویند. برای شروع فعالیت های مرتبط با بازاریابی محتوا پیش از هر چیز به یک بستر قدرتمند و سایت استاندارد نیاز خواهیم داریم.

۲- بازاریابی محتوا

فعالیت هایی شامل شناسایی کلمات کلیدی ارزشمند، آنالیز رقبا، تدوین استراتژی محتوایی، تولید محتوای ارزشمند، برچسب گذاری و دسته بندی، لینک سازی داخلی و … را میتوان بخشی از فرآیند بازاریابی محتوا شناخت. موفقیت در سئو بدون محتوا تقریبا غیرممکن میباشد.

۳- لینک سازی هدفمند

رعایت استانداردهای سئو تکنیکال و تولید محتوای ارزشمند باعث میشود شما را به صفحه اول نتایج گوگل رساند ولی برای کسب رتبه 1 و رقابت با سایت های قدیمی تر شما نیازمند لینک سازی خارجی برای سایت خود میباشید. فعالیت در شبکه های اجتماعی، فروم های تخصصی، کامنت مارکتینگ، خرید بک لینک، خرید رپورتاژ آگهی و … را اصطلاحا SEO Off-page می نامیم.

۴- استراتژی سئو، برنامه ریزی، برنامه ریزی و بازهم برنامه ریزی!

برای شروع کار خود نیازمند یک استراتژی مشخص و دقیق هستید. استراتژی ما در سئو براساس شناخت ما از مخاطب و تحلیل رقبا شکل میگیرد. براساس موضوعات هدف خود و ادبیات کاربران عبارات کلیدی هدف را شناسایی خواهیم کرد و با توجه به وضعیت رقبای خود و نقاط ظعف و قوت آنها یک برنامه ی اجرایی برای هدف گذاری و تولید محتوا در نظر گرفته میشود.

۵- آنالیز و برنامه ریزی، سئو یک فرآیند پویا و همیشه در حال تغییر است!

در آخرین قدم تلاش میکنیم تا نتایج بدست آمده از ۴ مرحله قبلی را تحلیل کرده و با استفاده از اطلاعات آماری که از گوگل سرچ کنسول و گوگل آنالیتیکس بدست اوردیم استراتژی های خود را بهینه کنیم. آنالیز و برنامه ریزی مرز جدایی میان دانش و دانایی میباشد، در این مرحله تجربه به کمک دانش آمده و چشم اندازهای جدیدی را پیش روی ما گذاشته است.

اهداف سئو چیست ؟

هدف سئو کمک به وب سايت‌ها در کسب محل بالا در نتايج جستجوي طبيعي و افزايش ارتباط بين صفحات و کلمات کليدي وارد شده توسط کاربران میباشد. نمايش دادن بيشترين صفحات مرتبط با پرس‌و‌جوي جستجوي وارد شده داراي مزاياي زيادي هم براي کاربر و هم براي موتور جستجو هست که در آن کاربر بيشترين نتايج مرتبط جستجو شده را میابد و موتور جستجو قابل اعتماد مي‌شود چرا که الگوريتم آن بيشترين صفحات مرتبط را نمایش مي‌دهد.

بعد از اينکه سئوبراي بهبود رتبه‌بندي سايت‌ها در نتايج جستجوي طبيعي کار خود را آغاز میکند، اين فرآيند نيازمند دانش و زمان براي پياده‌سازي روش‌هاي خود شد. زمان، بزرگ‌ترين سرمايه‌گذاري اوليه براي بهينه شدن سايت و يا يک صفحه میباشد.

بسته به اينکه چگونه کلمات کليدي رقابتي در بهينه سازي مورد استفاده قرار مي‌گيرند، سئو هفته‌ها يا ماه‌ها طول می انجامد تا به نتيجه برسد. اگر چه امکان دارد نتايج بهينه‌سازي جستجو به سرعت ديده نشود ولي در دراز مدت مزاياي سئو باعث افزايش رتبه‌بندي سايت و افزايش بازديدکنندگان میشود. براي وب سايت‌ها خيلي مهم میباشد که در صفحه اول نتايج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتيجه طبيعي اول که ۵۸.۴ درصد کليک‌ها را شامل مي‌شود، قرار داشته باشند.

اين جاي تعجب ندارد که وب سايت‌ها با محصولات و خدماتي که بفروش مي‌رسانند بر سر بدست اوردن به رتبه يک نتايج جستجو رقابت داشته باشند. به عنوان مثال کلمه کليدي رقابتي “بيمه خودکار” ۱.۵ ميليون جستجوي گوگل را در ماه به خود اختصاص داده، اين بدين معني است که ۳ جايگاه اول ۵۸.۴ درصد بازديدکنندگان و خود جايگاه اول ۳۶.۴ درصد بازديدکنندگان را به خود اختصاص مي‌دهد. اين مسئله براي خيلي از سايت‌ها سودمند میباشد که در بالاي نتايج جستجو قرار داشته باشند به خصوص آنهايي که با افزايش ترافيک سايت به تعداد مشتريانشان اضافه مي‌شود.

يک مطالعه ديگر نشان مي‌دهد جستجو کنندگان خيلي علاقه دارند روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک کنند؛ اين مطالعه مشخص مي‌کند ۷۲.۳ درصد کاربران گوگل روي پيوندهاي طبيعي نتايج جستجو کليک مي‌کنند و تنها ۲۷.۳ درصد کاربران روي پيوندهاي ليستهاي پرداخت شده کليک مي‌نمایند. اين يکي ديگر از دلايلي است که شرکت‌ها تاثير سئو را دانسته و حاضر هستند براي آن زمان و هزينه کنند.

بطور کلی اهداف سئو را می توان بصورت زیر خلاصه کرد:

در بازدید وب سایت تاثیر بسزایی دارد.
باعث ایجاد برند می شود.
باعث افزایش ترافیک سایت خواهد شد.
باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.
باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.
بهترین ابزار برای تبلیغات است.

اصلاً چرا سئو سایت اینقدر مهم میباشد؟

در هر ثانیه ۶۳۰۰۰ جستجو در گوگل انجام میگیرد.
۶۱ درصد از کسب و کارهای دنیا، سئو و بازاریابی محتوا را مهمترین روش بازاریابی خود میدانند.
به طور متوسط ۴۱ درصد از هزینه های بازاریابی در شرکت های بزرگ در فضای آنلاین خرج میشود.
۴۶ درصد از جستجوها در گوگل به کسب و کارهای محلی اشاره دارند.
نرخ تبدیل به مشتری و هزینه سئو در مقایسه با همه روش های دیگر پایین تر است

سئو داخلی و سئو خارجی چه تفاوتی دارند؟

سئو را می توان به دو قسمت سئو داخلی و سئو خارجی تقسیم نمود.

سئو داخلی بر روی فاکتورهایی از رتبه بندی گوگل تمرکز دارد که مستقیما به وضعیت صفحه مورد نظر برای بهینه سازی وابسته است. مانند هدینگ ها، محتوا و ساختار صفحه.

سئو خارجی بر روی فاکتورهایی متمرکز است که گوگل در خارج از سایت شما به آن توجه دارد. این فاکتورها به دیگر منابع مانند شبکه های اجتماعی، وبلاگ های فعال در زمینه کاری شما و سابقه فرد جستجو کننده وابسته است.

این دو دسته بندی سئو متفاوت از یکدیگر میبشند، اما الزاما می بایست در هر دو بسیار خوب عمل نمود. برای درک بهتر این ماجرا مثالی را خدمتتان عرض می کنیم.

تصور کنید که شما صاحب خانه ای با یک باغچه در رو به روی آن هستید و یک مسیر نیز از درب بیرونی خانه تا خود خانه وجود دارد که از این باغچه می گذرد. دو سناریو زیر را در نظر بگیرید.

سناریو اول: داخل خانه شما به طرز شگفت انگیزی تمیز بوده اما حیاط آن بسیار شلوغ و کثیف است. چیزی که در این سناریو اتفاق می افتاد این است که با وجود داشتن تمیز ترین خانه از داخل، اما به دلیل کثیف بودن بیرون آن، کسی وارد این خانه نمی گردد.

این مثال همانند عدم انجام سئو و بهینه سازی خارجی سایت است. شاید سایت شما محتوا و ظاهر بسیار خوبی داشته باشد، اما به گونه ایست که هیچ کس اعتباری برای آن قائل نمی گردد. کسی وبسایت پر محتوای شما را نمی بیند چرا که ترافیکی کسب نمی کنید.

سناریو دوم: حیاط خانه بسیار تمیز، اما داخل خانه پر از هرج و مرج و شلوغی است.

حال شرایط را بالعکس کنید. باغچه شما بسیار تمیز و زیباست و افراد زیادی را به سمت آن جلب می کند. اما داخل خانه مانند یک منطقه جنگ زده است و بازدیدکنندگان بعد از چند ثانیه کوتاه آن را ترک می کنند.

هنگامی که کاربری درست پس از ورود به یکی از صفحات سایت آن را ترک کند، گوگل آن را به منزله فرار کاربر می داند. هر چه میزان این فرار (بانس ریت) بیشتر شود (تعداد کاربرانی که به سرعت و بعد از دیدن تنها یک صفحه از سایت آن را ترک می کنند)، گوگل رتبه پایین تری به آن صفحه خواهد داد.

به همین دلیل است که انجام سئو داخلی و سئو خارجی به همراه یکدیگر الزامی میباشد.

چرا سئو در فروش تاثیر فوق العاده ای دارد؟

سئو چیست ٬ سئو ٬ سئو سایت ٬ کاربرد سئو ٬ تعریف سئو
سئو چیست ٬ سئو ٬ سئو سایت ٬ کاربرد سئو ٬ تعریف سئو

فروش بیشتر مهم‌ترین مسئله برای هر کسب و کاری اعم از سنتی و دیجیتالی میباشد. افزایش فروش اینترنتی نیز مانند هر کسب و کار دیگری، نیازمند دیده شدن یا اصطلاحا در چشم بودن است. برای روشن‌تر شدن این مسئله، بگذارید تا آن را در قالب یک مثال بیاوریم. فرض کنید قصد دارید یک مغازه باز کنید. اولین و مهم‌ترین مسئله‌ای که مورد توجه قرار دارید قطعا مکان و موقعیت مغازه است. هر‌چه مغازه شما در مکان‌های پر‌تردد و شلوغ‌تر شهر باشد، قطعا برایتان بهتر میباشد؛ چرا‌که اصطلاحا پاخور خوبی دارد و احتمال فروش و کسب سود را برایتان چند برابر می‌کند.

مشخص است که مغازه‌ای بر خیابان اصلی بسیار بیشتر از مغازه‌ای مشابه در کوچه پس کوچه، مشتری دارد.

در فضای اینترنت نیز همین‌گونه میباشد؛ با این تفاوت که موقعیت مغازه شما با ابزاری مثل خیابان اصلی یا کوچه پس کوچه سنجیده نمی‌شود. در کسب و کار اینترنتی، موقعیت فروشگاه (وب سایت) شما را، جایگاه و رتبه آن تعیین می‌کند. هرچه فروشگاه اینترنتی شما (چه بازرگانی و چه خدماتی) جایگاه و رتبه بالا‌تری داشته باشد، قطعا مشتریان بیشتری نیز دارد؛ و این افزایش مشتری، به معنی افزایش فروش و کسب سود بیشتر میباشد. حال، این موتور جستجو (گوگل) است که جایگاه و رتبه سایت شما را تعیین می‌کند و این کار را نیز با در نظر گرفتن استاندارد‌ها و معیار‌هایی که سئو نام دارد انجام می‌دهد.

سئو برای جستجو و مشاهده هر‌چه بیشتر، بسیار مهم و موثر میباشد؛ اما ارزش واقعی آن، چیزی فراتر است. بطور کلی، سئو‌ی خوب به چند دلیل در افزایش فروش اهمیت فراوان دارد:

باعث ایجاد اعتماد و اعتبار است
تجربه بهتری را برای کاربران فراهم میکند
اگر در صفحه اول نباشید بازی را باخته اید
به افزایش ترافیک و بازدید منجر می‌شود
نسبتا به صرفه و ارزان یباشد
یک استراتژی بلند‌مدت به حساب می‌آید

اگر می‌خواهید فروش خوبی داشته باشید باید سایت خود را سئو کنید:

امروزه با توجه به پیشرفت علم و اینترنتی شدن خرید و فروش ، سئوی سایت بهترین و موثرترین گزینه برای سود و فروش بیشتر میباشد. زمانی که سایت شما سئو شده باشد یعنی از نظر موتورهای جستجو سایت خوبی شناخته شود و در بالاترین رتبه در جستجوی گوگل قرار بگیرد بی‌‌شک مطمئن باشید شما کارتان را درست انجام داده‌‌اید و در حوزه‌‌ای که فعالیت دارید بهترین میباشید. آن زمان باید تنها نگرانی شما رساندن به موقع محصولات و یا خدمات به کاربرانتان باشد . به عنوان مثال اگر شما یک وب سایتی را راه اندازی کرده‌‌اید که در آن فروش عطر و ادکلن انجام می‌دهید و از طریق سایت خود فروش خوبی ندارید سئو برای شما بهترین گزینه میباشد.

هرچقدر هم به ظاهر و محتویات سایت خود اهمیت داده باشید و هرچقدر هزینه کنید تا زمانی که سایت توسط کاربرانتان قابل مشاهده نباشد فایده‌‌‌ای ندارد. خیلی مهم است که سایت شما برای یک انسان بهینه سازی شده باشد.

چرا وب سایت من به سئو نیاز دارد؟(۱۰ دلیل)

بخش عظیم ترافیک اطلاعات در اینترنت توسط تبلیغات معتبر موتورهای جستجو انجام میپذیرد. معتبرترین موتورهای جستجو عبارتند از گوگل، بینگ و یاهو اگرچه شبکه‌‌های اجتماعی گوناگون و مدل‌‌‌‌های دیگر ترافیک اطلاعات نیز قادرند برای سایت شما بازدیدکننده ایجاد کنند، اما موتورهای جستجو روش اصلی هدایت کاربران بیشتر در اینترنت میباشند. چه سایت شما ارائه دهنده محتوا، سرویس، محصول و اطلاعات باشد و چه در مورد هر چیز دیگری باشد، این موضوع کاملا ثابت شده است.

از رقبا پیشی بگیرید.
در صدر نتایج گوگل دیده شوید.
مشتریان هدفمند را به سایت خود هدایت کنید.
فروش خود را چند برابر کنید.
هزینه‌‌‌ی سئو بسیار پایین تر از تبلیغات اینترنتی می‌‌‌‌‌باشد.
سئو در گوگل رایگان است اما تبلیغات در گوگل هزینه دارد.
ترافیک در سایت بالا می‌‌‌رود.
الکسا پایین می‌‌‌آید.
برند سازی انجام می‌‌‌گیرد.
اعضای سایت شما بسیار بالا می‌‌‌‌‌‌‌‌‌رود.

آیا می‌توانم سئو‌ی سایتم را خودم انجام دهم؟

بهینه سازی سایت نیازمند صرف زمان و پول میباشد. اگر بودجه کم و زمان زیادی دارید، بد‌ترین کاری که می‌توانید بکنید، رجوع به مراکز ارائه دهنده خدمات سئو‌ی کار‌نا‌بلد و غیر‌حرفه‌ای است. اگر به بهبود سئو‌ی سایت خود علاقه‌مند هستید، اما نمی‌توانید از خدمات سئو‌ی مشاوران و مراکز عالی رتبه استفاده کنید، نگران نباشید. از آنجاییکه بخش قابل توجهی از آموزش‌های سئو (مانند همین مقاله) بطور رایگان در فضای وب موجود و در‌دسترس میباشد، با کمی تحقیق و البته تمرین بسیار، می‌توانید یاد بگیرید که چطور وب سایت خود را سئو کنید؛ حداقل تا زمانی که بودجه کافی برای استفاده از خدمات مراکز حرفه ای را بدست آورید.

تفاوت سئو با تبلیغات گوگل(Google Ads (AdWords چیست؟

تبلیغات گوگل یا Google Ads که سابقا با نام Google AdWords شناخته شده است، ابزار تبلیغاتی گوگل است و به کاربران این امکان را می‌دهد تا کسب و کار خود را در موتور‌های جستجو تبلیغ نمایند. Google Ads برای بهره‌مندی عموم مردم از خدمات تبلیغاتی، از کسب و کار‌های کوچک و نوپا گرفته تا کسب و کار‌های عظیم و با سابقه فراهم شده است. تبلیغات گوگل پولی است و هزینه آن به ازای هر کلیکی که از موتور‌های جستجو دریافت کنید از شما گرفته می‌شود؛ به همین خاطر آن را تبلیغات کلیکی نیز می‌نامند. تبلیغات گوگل به چند روش انجام میگیرد. ازجمله: تبلیغات در صفحه نتایج جستجو، تبلیغات بنری یا نمایشی، تبلیغات ویدئویی و تبلیغات موبایلی.

Google AdSense نیز شبکه‌ای است که توسط گوگل ساخته شده و آگهی دهندگان را به منتشر کنندگان آگهی متصل میسازد. به این شکل که، دارندگان وبسایت در Google AdSense ثبت نام میکنند و با این کار اعلام می‌کنند که برای نصب آگهی‌های گوگل در سایتشان داوطلب هستند. گوگل نیز متناسب با محتوا و مضمون سایت‌های داوطلب، تبلیغاتی را برای به نمایش دادن در آن سایت‌ها، انتخاب می‌کند.

Google Ads راهی موثر برای افزایش ترافیک و سوق دادن مشتریان بالفعل به سمت کسب و کار خودتان، در بهترین زمان ممکن میباشد یعنی زمانی که بیشترین احتمال خرید وجود دارد؛ زمانی که مشتری‌ها در جستجو‌ی محصولات یا خدماتی یباشند که شما ارائه می‌کنید. رایج‌ترین شیوه تبلیغات گوگل، تبلیغات در صفحه نتایج جستجو است. به این صورت که فردی که تبلیغات کسب و کارش را به گوگل واگذار کرده است، کلمات کلیدی را انتخاب کرده تا در صورت جستجوی آن‌ها، تبلیغات او قبل از نتایج اصلی نمایش داده شود. وجود علامت Ad (آگهی) در کنار نتایج نیز، راه تشخیص این تبلیغات از نتایج اصلی میباشد.

آیا برند‌سازی در سئو مورد اهمیت است؟

برند و نام تجاری، نیروی محرک اصلی هر شرکت میباشد. هر محصول یا کسب و کاری، با مارک و برند مخصوص به خودش شناخته شده و از رقبا متمایز می‌شود. برند شما به مشتریانتان اعلام میکند چه فکری راجع به محصولاتتان کنند و چه حسی نسبت به کسب و کارتان داشته باشند. برندسازی موثر میتواند تا در دل و ذهن مخاطبانتان ماندگار شوید. اما برندسازی چگونه به سئو مرتبط می‌شود؟ سئو و برندسازی عمدتا با یکدیگر همراه هستند.

بهبود سئو‌ی سایت شما به بهبود برندتان منجر شده و در‌مقابل، برندسازی، فرصت‌های جدیدی را برای سئو و بهینه سازی سایت در اختیارتان میگذارد. شما می‌توانید از سئو برای جذب کاربران و افزایش بازدید از سایتتان استفاده کنید و از این طریق آن‌ها را با برندتان آشنا کنید.

پس از سئو چه افرادی وارد وب سایت من می‌شوند؟

اینکه چه افرادی از وب سایت شما دیدن نایند، به عوامل مختلفی وابسته است. مخاطبان هدف شما اغلب بر‌اساس عوامل و فاکتور‌هایی همچون جنسیت، سن، شغل، درآمد و موقعیت جغرافیایی دسته بندی می‌شوند. این دسته بندی‌ها نیز متناسب با کلمات کلیدی هدف گذاری میشود و یا نوع محصولات یا خدماتی که قصد ارائه آن‌ها را دارید، شکل میگیرند. برای مثال، مشتریان شرکت‌های آرایشی عمدتا بانوان میباشند و یا مشتریان بسته‌های آموزشی کنکور، دانش‌آموزان خواهند بود.

بطور کلی، محتوای سایت شما روی مجموعه‌ای از یک سری کلمات کلیدی سئو می‌شود که افراد با جستجو‌ی آن‌ها، قادرند سایت شما را در میان سایت‌های مشابه ببینند. حال، تعیین این که چه افرادی وارد وب سایت شما شوند امری است کاملا نسبی و وابسته به تصمیم و استراتژی خودتان. این شمایید که تعریف می‌کنید چه افرادی و با چه هدفی وارد وب سایتتان شده و از خدمات و محصولات سایتتان استفاده کنند.

تاثیر شبکه های اجتماعی بر روی سئو چیست؟

یکی از سوالات رایج دیگر که می شنویم این است: آیا رسانه های اجتماعی بر روی سئو تاثیر میگذارد؟ این سوال، خیلی مهم است.

چند روش وجود دارد که فعالیت در رسانه های اجتماعی بر اساس آن ها میشود بر روی سئو و رتبه بندی شما در SERP ها تاثیر بگذارد. در مجموع، محتوای رسانه های اجتماعی شما میتواند که ترافیک بیشتری به وبسایت شما جذب کند. با اشتراک گذاری لینک ها به صورت منظم در وبسایت و ارائه لینک محتوای خودتان در رسانه های اجتماعی مانند فیسبوک و لینکدین، باعث می شود که مشتریان احتمالی بیشتری را به سایت خودتان جذب کنید و محتوای خودتان را به افراد بیشتری نشان دهید.

پروفایل های شرکت شما در رسانه های اجتماعی نیز می توانند در موتورهای جستجو رتبه بندی شود. مثلا همین الان نام شرکت خودتان را در گوگل جستجو کنید.

آیا پروفایل رسانه های اجتماعی شما هم نمایش داده می شود؟ شرکت هایی که در رسانه های اجتماعی هم فعالیت میکنند، معمولا از فیسبوک، توییتر، لینکدین و پروفایل های دیگر استفاده می کنند تا این پروفایل ها همراه با وبسایت شرکت در نتایج جستجو نمایش داده شود.

بهترین روش برای رتبه بندی پروفایل های رسانه های اجتماعی، فعالیت و مشارکت فعال با مخاطبین و دنبال کنندگان در رسانه های مختلف می باشد. البته هنوز ابتدای کار هستید؛ اما اگر یاد بگیرید که کارکرد ابزارهای سئو چیست، متوجه میشوید که بسیاری از این ابزارهای تحلیل سئو سایت، پروفایل های شبکه های اجتماعی را هم به شما نشان می دهند. این یعنی شبکه های اجتماعی از راههای مختلف می توانند به رتبه بندی شما در نتایج جستجوی گوگل یاری رسانند.

گاهی اوقات اعتبار اجتماعی شما هم بر روی رتبه بندی SERP ها تاثیر میگارد. این یعنی موتورهای جستجو تعداد دنبال کنندگان و میزان مشارکت آن ها نسبت به پروفایل های رسانه های اجتماعی شما را برای رتبه بندی در نظر می گیرند. سپس آن ها از این اطلاعات استفاده می کنند تا رتبه بندی برند شما را در نتایج جستجو، معلوم کنند.

عوامل منفی تاثیرگذار بر سئو چه میباشد؟

فعالیت های خاصی وجود دارند که باعث میشوند به بهبود سئو شما کمک کنند اما عواملی نیز وجود دارد که تاثیر منفی بر روی بهینه سازی موتور جستجو میگذارند. در این قسمت، ما چند عامل سئو منفی را بررسی می کنیم:

محتوای ضعیف یا بدون اطلاعات کافی؛ بعضی از شرکت ها تلاش می کنند تا از روش های ساده برای تولید محتوا استفاده کنند و محتوای ضعیفی را در وبسایت خودشان میگذراند. اما، محتوایی که اطلاعات کمی داشته باشد معمولا تاثیر منفی بر روی سئو شما میگذارد. این محتوا برای بازدید کنندگان وبسایت شما مفید نمیباشد در نتیجه گوگل و دیگر موتورهای جستجو سایت شما را به خاطر محتوای ضعیف جریمه می کنند.

محتوایی که بیش از حد کلمه کلیدی در آن نوشته شده باشد؛ یکی دیگر از موضوعاتی که میتواند به صورت منفی بر روی رتبه بندی موتور جستجو تاثیر گذارد استفاده زیاد از کلمات کلیدی میباشد. این موضوع زمانی رخ میدهد که شما مقدار زیادی از کلمات کلیدی را بدون دلیل در محتوای خودتان استفاده کرده باشید. مثلا، ممکن است در یک پست وبلاگ بیست مرتبه از کلمه کلیدی استفاده کنید اما پست شما ارزش یا مفهومی نداشته باشد. این متن فقط پر شده از کلمات کلیدی. موتور های جستجو، این رفتار را جریمه می کنند زیرا واقعا ارزشی برای بازدید کنندگان نخواهد داشت.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید
اسکرول به بالا